Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je devet kaznenih djela od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji. Pet kaznenih djela zabilježeno je na području Kutine, dva na području Siska te po jedno na području Petrinje i Sunje. Počinjene su tri krađe te po jedna teška krađa, povreda djetetovih prava, neprovođenje odluke za zaštitu dobrobiti djeteta, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i oštećenje tuđe stvari. 
 
Zabilježena su dva narušavanje javnog reda i mira, po jedno na području Siska i Kutine za koja su prijavljena tri počinitelja. Prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom.
 
Dogodile su se tri prometne nesreće, po jedna na području Siska, Novske i Dvora. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta. U nesreći na području Dvora kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 0,94 promila.

Stranica