Dnevni događaji – sažetak

U navedenom razdoblju, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 20 kaznenih djela od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji. Osam kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, četiri na području Kutine, po dva na području Novske, Sunje i Gline te po jedno na području Dvora i Hrvatske Kostajnice. Počinjeno je devet prijetnji, po četiri krađe i teške krađe, te po jedno oštećenje tuđe stvari,  tjelesna ozljeda i nametljivo ponašanje.  
 
Po jedno narušavanje javnog rada i mira zabilježeno je na području Siska, Kutine i Gline za koja su prijavljena četiri počinitelja. Prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom, vikom i galamom i vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika. 
 
Dogodilo se sedam prometnih nesreća, po dvije na području Siska, Kutine i Petrinje i jedna na području Gline u kojima je nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Petrinje vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen. U nesrećama na području Petrinje kod vozača je utvrđena alkoholiziranost, a najveća koncentracija je iznosila 2,25 promila.

Stranica