Dnevni događaji – sažetak

Foto: Ilustracija
  
U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je deset kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela zabilježena su na području Petrinje, po dva na području Siska, Kutine i Gline te jedno na području Novske. Počinjene su tri krađe, po dvije prijetnje, nasilje u obitelji i oštećenje tuđe stvari i jedno krivotvorenje isprava.
 
Na području Siska, vikom i galamom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.  
 
Na prometnicama je zabilježeno 11 prometnih nesreća, četiri na području Siska, tri na području Novske, dvije na području Kutine te po jedna na području Gline i Hrvatske Kostajnice. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna osoba je lakše ozlijeđena, dok je u 10 nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Novske i u nesreći na području Gline vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan naknadno pronađen. Kod vozača na području Gline utvrđena je alkoholiziranost od 0,81 promila.
 
Građanin je petrinjskoj policiji dragovoljno predao dvije automatske puške, spremnik i 131 komad streljiva. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, neće snositi sankcije.

Stranica