Dnevni događaji – sažetak

U navedenom razdoblju, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 16 kaznenih djela od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska zabilježeno je sedam kaznenih djela, četiri na području Kutine, po dva na području Petrinje i Novske i jedno na području Gline. Počinjeno je pet krađa, tri prijetnje, dva izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu te po jedno nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, računalna prijevara, teška krađa, oštećenje tuđe stvari, prisila prema službenoj osobi i povreda ugleda Republike Hrvatske. 
 
Na području Gline, držanjem životinja bez nadzora, zabilježeno je jedno narušavanje javnog rada i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.
 
Na prometnicama se dogodilo 14 prometnih nesreća i to osam na području Siska te po tri na području Kutine i Novske. U tri prometne nesreće s ozlijeđenima, dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, a šest osoba lakše, dok je u 11 nesreća nastala samo materijalna šteta. U po jednoj prometnoj nesreći na području Siska i Kutine vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan pronađen. Također je u dvije nesreće na području Novske i u jednoj na području Kutine kod vozača utvrđena alkoholiziranost od kojih je najveća koncentracija iznosila 1,21 promila.

Stranica