Dnevni događaji – sažetak

U navedenom razdoblju, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 13 kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Na području Kutine zabilježena su četiri kaznena djela, po dva na području Siska, Petrinje, Gline i Gvozda i jedno na području Dvora. Počinjene su četiri prijetnje, po dvije krađe i oštećenja tuđe stvari te po jedna tjelesna ozljeda, protupravna naplata u pokušaju, teška tjelesna ozljeda u pokušaju, teška krađa i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
 
Po jedno narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je na području Novske i Sunje za koja su prijavljena četiri počinitelja. Prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom.
 
Na prometnicama se dogodilo 14 prometnih nesreća i to sedam na području Siska, po dvije na području Kutine, Petrinje i Gline i jedna na području Novske. U pet prometnih nesreća s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, pet osoba lakše, dok je u devet nesreća nastala samo materijalna šteta. U pet nesreća i to u tri na području Siska te u po jednoj na području Novske i Gline kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od kojih je najveća koncentracija iznosila 1,60 promila.
 
U petak, 23. listopada, građanin je sisačkoj policiji dragovoljno predao tri ručne bombe koje je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu. Istoga dana, građanin je policiji u Glini predao poluautomatsku pušku i 94 komada streljiva.  
 

Stranica