Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 13 kaznenih djela od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji. Sedam kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, dva na području Kutine, te po jedno na području Petrinje, Novske, Hrvatske Kostajnice i Sunje. Počinjeno je sedam krađa, tri teške krađe, dvije prijetnje i jedno oštećenje tuđe stvari.
 
U navedenom razdoblju zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena tri počinitelja. Po dva narušavanja zabilježena su na području Kutine i jedno na području Siska. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom i fizičkim sukobom, omalovažavanjem i vrijeđanjem policijskih službenika i držanjem životinja bez nadzora.
  
Na prometnicama se dogodilo devet prometnih nesreća, četiri na području Kutine, tri na području Siska i dvije na području Petrinje. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna je osoba lakše ozlijeđena, dok je u osam nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće i to na području Petrinje i Kutine vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan naknadno pronađen.

Stranica