Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 18 kaznenih djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Sedam kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, pet na području Novske, četiri na području Kutine te po jedno na području Gline i Hrvatske Kostajnice. Zabilježeno je šest prijetnji, pet krađa, dva nasilja u obitelji te po jedna teška krađa, povreda djetetovih prava, teška tjelesna ozljeda, oštećenje tuđe stvari i prijevara.   
 
Dogodilo se sedam prometnih nesreća, tri na području Siska, dvije na području Kutine te po jedna na području Sunje i Petrinje. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna osoba je teže ozlijeđena, dok je u šest nesreća nastala samo materijalna šteta.
  
Građanin je policiji u Dvoru dragovoljno predao automatsku pušku, osam spremnika i 426 komada puščanog streljiva. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, ovaj građanin neće snositi sankcije.

Stranica