Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke,  zabilježeno je sedam kaznenih djela od kojih je jedno počinio nepoznati počinitelj. Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska te po jedno na području Novske, Gline i Hrvatske Kostajnice. Zabilježene su dvije prijetnje te po jedna krađa, iznuda u pokušaju, teška tjelesna ozljeda u pokušaju, nasilje u obitelji i povreda djetetovih prava.
 
Po jedno narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je na području Dvora i Petrinje, za koja su prijavljena dva počinitelja. U jednom slučaju prekršaj je počinjeni držanjem životinja bez nadzora, a u drugom vikom i galamom i vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika.
 
Dogodilo se osam prometnih nesreća, po dvije na području Siska, Kutine i Petrinje te po jedna na području Novske i Dvora. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok je u sedam nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Siska i u nesreći na području Dvora vozači su pobjegli s mjesta događaja i još uvijek nisu pronađeni.

Građanin je sisačkoj policiji dragovoljno predao ručnu bombu. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, ovaj građanin neće snositi sankcije.

Stranica