Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je osam kaznenih djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Po tri kaznena djela počinjena su na području Siska i Hrvatske Kostajnice te po jedno na području Kutine i Gvozda. Zabilježene su četiri krađe, dvije prijetnje te po jedno nasilje u obitelji i oštećenje tuđe stvari.
 
Na području Gline, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj. 
 
Na prometnicama je zabilježeno osam prometnih nesreća, četiri na području Siska, dvije na području Novske te po jedna na području Gline i Hrvatske Kostajnice. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna osoba je lakše ozlijeđena, dok je u sedam nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj prometnoj nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja i još uvijek nije pronađen. U po jednoj nesreći na području Siska i Novske kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,53 i 0,7 promila. 

Stranica