Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježena su 22 kaznena djela od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji. Devet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po četiri na području Kutine i Novske, dva na području Gline te po jedno na području Petrinje, Hrvatske Kostajnice i Gvozda. Zabilježeno je po pet teških krađa (od kojih dvije u pokušaju), krađa i prijetnji, dva djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te po jedno teško ubojstvo u pokušaju, tjelesna ozljeda, povreda djetetovih prava, utaja i oštećenje tuđe stvari. 
 
Po jedno narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je na području Kutine i Novske za koja su prijavljena tri počinitelja. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom te fizičkim sukobom.
 
Dogodilo se devet prometnih nesreća, sedam na području Siska te po jedna na području Kutine i Petrinje. U tri prometne nesreće s ozlijeđenima, tri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u šest nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj prometnoj nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen. U tri nesreće na području Siska kod vozača je utvrđena alkoholiziranost, a najveća koncentracija je iznosila 2,19 promila.

Stranica