Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je pet kaznenih djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Po dva kaznena djela počinjena su na području Siska i Novske i jedno na području Petrinje. Zabilježene su četiri prijetnje i jedna teška krađa u pokušaju. 
 
Na području Kutine, vikom i galamom i vrijeđanjem ili omalovažavanjem osoba drugih državnih tijela, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.
 
Dogodilo se pet prometnih nesreća, tri na području Siska i dvije na području Petrinje. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna osoba – biciklist je teže ozlijeđena, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Petrinje kod vozača (biciklist) je utvrđena alkoholiziranost od 1,06 promila. 
 
Građanin je sisačkoj policiji dragovoljno predao dva protuavionska streljiva i 782 komada puščanog streljiva. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava, ovaj građanin neće snositi sankcije.

Stranica