Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 26 kaznenih djela od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska počinjeno je 11 kaznenih djela, šest na području Kutine, po dva na području Petrinje i Novske te po jedno na području Sunje, Gvozda, Gline, Dvora i Hrvatske Kostajnice. Zabilježeno je šest prijetnji, pet krađa, četiri teške krađe, tri oštećenja tuđe stvari, dva krivotvorenja isprave te po jedna računalna prijevara, utaja poreza i carine, povreda obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga, nametljivo ponašanje, prijevara i teška tjelesna ozljeda u pokušaju.
 
Na području Sunje, fizičkim sukobom i reproduciranjem glasne glazbe, zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena tri počinitelja.
 
Dogodilo se sedam prometnih nesreća, tri na području Siska, dvije na području Kutine te po jedna na području Petrinje i Novske. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije nesreće na području Siska vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan naknadno pronađen. U jednoj nesreći na području Siska kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 0,86 promila.

Stranica