Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je sedam kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Gline te po jedno na području Kutine i Gvozda. Zabilježene su tri krađe te po jedna teška krađa, prijetnja, neovlaštena proizvodnja i promet drogama i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
 
Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena četiri počinitelja. Dva narušavanja počinjena su na području Gline te po jedno na području Kutine i Petrinje. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom te držanjem životinja bez nadzora.
 
Dogodilo se 14 prometnih nesreća, šest na području Kutine, pet na području Siska te po jedna na području Petrinje, Gline i Hrvatske Kostajnice. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede i dvije osobe lakše, dok je u 12 nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj prometnoj nesreći na području Kutine vozač je pobjegao s mjesta događaja i još uvijek nije pronađen. U tri prometne nesreće i to u dvije na području Siska i u jednoj na području Kutine kod vozača je utvrđena alkoholiziranost, a najveća koncentracija je iznosila 1,8 promila.

Stranica