Dnevni događaji – sažetak

U proteklih 48 sati, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 22 kaznena djela od kojih su osam počinili nepoznati počinitelj. Na području Siska počinjeno je 16 kaznenih djela, tri na području Kutine te po jedno na području Petrinje, Novske i Gline. Počinjeno je 11 krađa, pet prijetnji, dvije teške krađe te po jedno nasilje u obitelji, povreda djetetovih prava, oštećenje tuđe stvari i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
 
Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena tri počinitelja. Dva narušavanja zabilježena su na području Siska i jedno na području Kutine. Svi prekršaji počinjeni su fizičkim sukobom. 
 
Na prometnicama se dogodilo devet prometnih nesreća i to tri na području Siska, dvije na području Kutine te po jedna na području Novske, Petrinje, Gvozda i Gline. U jednoj nesreći s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede i tri lakše, dok je u osam nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Kutine vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen.

Stranica