Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela zabilježena su na području Siska, po dva na području Sunje i Kutine te jedno na području Petrinje. Počinjene su po dvije krađe i oštećenja tuđe stvari te po jedna tjelesna ozljeda, prijetnja, nametljivo ponašanje, teška krađa i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
 
Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, po jedno na području Siska, Petrinje i Gvozda. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom i fizičkim sukobom.
 
Dogodilo se sedam prometnih nesreća, po dvije na području Siska i Kutine te po jedna na području Petrinje, Novske i Hrvatske Kostajnice. U tri nesreće s ozlijeđenima, dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede i dvije osobe lakše, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta. U jednoj prometnoj nesreći na području Siska kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 0,83 promila. 
 
Jučer, 16. lipnja, muškarac je za vrijeme poljoprivrednih radova u polju pronašao ručnu bombu koju je s mjesta pronalaska izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu. 

Stranica