Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji. Na području Kutine počinjeno je pet kaznenih djela, po četiri na području Siska i Petrinje te po jedno na području Sunje i Novske. Počinjeno je po pet prijetnji i teških krađa od kojih jedna u pokušaju, četiri krađe i jedno izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
 
Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva na području Siska i jedno na području Kutine, a u njima je sudjelovalo sedam počinitelja. U dva slučaja javni red i mir je narušen vikom i galamom, a u jednom događaju fizičkim sukobom te točenjem alkoholnih pića osobama pod utjecajem alkohola.
 
Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća, od kojih tri na području Siska, po dvije na području Kutine, Petrinje i Gline te jedna na području Dvora. U dvije prometne nesreće sa ozlijeđenim osobama jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne život, a četiri osobe lakše tjelesne ozljede, dok je u osam nesreća nastala samo materijalna šteta. Dva sudionika prometnih nesreća na području Siska i Kutine pobjegla su sa mjesta događaja i za njima se još traga. Pod utjecajem alkohola bila su tri sudionika prometnih nesreća, od kojih dva na području Gline i jedan na području Dvora, a najveća utvrđena koncentracija alkohola iznosila je 2,28 promila.

Stranica