Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 14 kaznenih djela od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji. Jedanaest kaznenih djela počinjeno je na području Siska te po jedno na području Kutine, Petrinje i Gline. Zabilježena su četiri oštećenja tuđe stvari, tri krađe, po dvije teške krađe, prijetnje i izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i jedna teška tjelesna ozljeda u pokušaju.
 
Na prometnicama je zabilježeno 13 prometnih nesreća, četiri na području Siska, tri na području Novske, dvije na području Kutine te po jedna na području Petrinje, Gline, Dvora i Hrvatske Kostajnice.
U četiri prometne nesreće s ozlijeđenima, četiri osobe (od kojih jedan pješak) zadobile su teške tjelesne ozljede i dvije osobe lakše, dok je u devet nesreća nastala samo materijalna šteta.
U po jednoj prometnoj nesreći na području Siska, Petrinje, Gline i Hrvatske Kostajnice vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan naknadno pronađen.
U dvije prometne nesreće na području Siska te u po jednoj na području Kutine, Novske i Hrvatske Kostajnice kod vozača je utvrđena alkoholiziranost, a najveća koncentracija je iznosila 2,3 promila.

Stranica