​Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 12 kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela zabilježena su na području Gvozda, po tri na području Siska i Kutine i dva na području Petrinje. Počinjene su četiri krađe, dvije teške krađe, od kojih jedna u pokušaju te po jedna zlouporaba položaja i ovlasti, krivotvorenje službene ili poslovne isprave, prijetnja, nasilje u obitelji, tjelesna ozljeda i povreda djetetovih prava.    
 
Na području Petrinje, vikom i galamom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.
 
Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, tri na području Petrinje te po jedna na području Siska i Kutine. U jednoj nesreći s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta. U jednoj prometnoj nesreći na području Petrinje vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen. Također je u jednoj nesreći na području Petrinje i u nesreći na području Kutine kod vozača zabilježena alkoholiziranost od 2,86 i 1,5 promila.

Stranica