Dnevni događaji – sažetak

Proteklog vikenda, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 12 kaznenih djela od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, tri na području Petrinje, dva na području Dvora te po jedno na području Kutine, Gline i Gvozda.
Zabilježeno je pet teških krađa, po dvije krađe i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu te po jedna prijetnja, sprječavanje dokazivanja i tjelesna ozljeda.
 
Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena četiri počinitelja. Po jedno narušavanje zabilježeno je na području Siska, Kutine i Gline. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom, fizičkim sukobom, vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika.
 
Dogodilo se 11 prometnih nesreća, sedam na području Siska, tri na području Kutine i jedna na području Petrinje. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede i tri osobe lakše, dok je u devet nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je ubrzo pronađen.
U prometnoj nesreći na području Petrinje kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,43 promila.
 
Građanin je jučer sisačkoj policiji dragovoljno predao spremnik i 29 komada puščanog streljiva. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava, ovaj građanin neće snositi sankcije.

Stranica