Dnevni događaji – sažetak

Proteklog vikenda, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 21 kazneno djelo od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji. Po pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, Kutine i Gvozda, dva na području Petrinje te po jedno na području Novske, Sunje, Gline i Dvora.
Zabilježeno je devet prijetnji, pet krađa, dva oštećenja tuđe stvari te po jedna tjelesna ozljeda, računalna prijevara, utaja, teška krađa i prisila prema službenoj osobi u pokušaju.
 
Po jedno narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je na području Petrinje i Gvozda za koja je prijavljeno sedam počinitelja. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom i fizičkim sukobom.
 
Dogodilo se 15 prometnih nesreća, šest na području Siska, tri na području Kutine, po dvije na području Petrinje i Gline te po jedna na području Novske i Hrvatske Kostajnice. U tri prometne nesreće s ozlijeđenima, dvije osobe su teže ozlijeđene, jedna osoba lakše, dok je u 12 nesreća nastala samo materijalna šteta. U po jednoj prometnoj nesreći na području Siska i Gline vozači su pobjegli s mjesta događaja, od kojih je jedan naknadno pronađen. U jednoj nesreći na području Petrinje kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 0,94 promila.

Stranica