Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji. Pet kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, četiri na području Kutine te po jedno na području Novske i Gline. Počinjeno je šest krađa te po jedna prijetnja, teška krađa, ubijanje ili mučenje životinja, oštećenje tuđe stvari i krivotvorenje isprava.
 
Na području Siska, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.  
 
Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, i to po dvije na području Siska i Novske te po jedna na području Kutine i Petrinje. U jednoj nesreći s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U prometnoj nesreći na području Petrinje vozač je pobjegao s mjesta događaja i još uvijek nije pronađen.
 
Jučer, 2. studenoga, u mjestu Mala Paukova, na području Sunje, građanin je prilikom čišćenja tavana pronašao tromblonsku minu koju je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Stranica