Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska počinjena su tri kaznena djela, po dva na području Kutine i Novske te po jedno na području Petrinje i Gline. Zabilježene su tri krađe, po dvije prijetnje i oštećenja tuđe stvari te po jedna teška krađa i prijevara.
 
Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira i to po jedno na području Siska i Petrinje, u kojima su sudjelovala četiri počinitelja. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom i fizičkim sukobom.
 
Dogodilo se 11 prometnih nesreća, sedam na području Siska te po jedna na  području Kutine, Novske, Gline i Dvora. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, lakše je ozlijeđena jedna osoba, dok je u deset nesreća nastala samo materijalna šteta. U nesreći na području Dvora vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,82 promila, dok su u jednoj nesreći na području Siska i Gline, sudionici pobjegli s mjesta događaja i za njima se još traga.

Stranica