Dnevni događaji – sažetak

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska počinjeno je osam kaznenih djela, četiri na području Kutine i dva na području Novske. Zabilježeno je osam krađa, dvije teške krađe te po jedna prijevara, oštećenje tuđe stvari, tjelesna ozljeda i izazivanje prometne nesreće u cestovnom  prometu.

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira na području Gline i Petrinje, u kojima su sudjelovala tri počinitelja. U jednom slučaju javni red i mir je narušen omalovažavanjem i vrijeđanjem policijskih službenika prilikom obavljanja službenih zadaća, a u drugom fizičkim sukobom.

Dogodilo se 17 prometnih nesreća, od kojih osam na području Siska, pet na području Kutine, tri na području Gvozda i jedna na području Petrinje. U jednoj nesreći sa ozlijeđenima teške tjelesne ozljede zadobilo je pet osoba, od kojih jedna ima teške ozljede opasne po život, dok je u 16 prometnih nesreća nastala samo materijalna šteta. U tri nesreće, na području Siska, Kutine i Gvozda, tri sudionika bila su pod utjecajem alkohola, a najveća koncentracija iznosila je 1.77 promila. U jednoj nesreći na području Siska sudionik je pobjegao sa mjesta događaja i za njime se još traga.

Stranica