​Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Petrinje te po jedno na području Kutine, Gline i Dvora. Zabilježene su tri prijevare, po dvije krađe, prijetnje i oštećenja tuđe stvari te po jedno nasilje u obitelji i tjelesna ozljeda.

Po jedno narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je na području Siska i Gline, za koja su prijavljena tri počinitelja. Prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom i naročito drskim i nepristojnim ponašanjem.

Na prometnicama se dogodilo devet prometnih nesreća i to četiri na području Siska, tri na području Kutine i dvije na području Novske. U jednoj nesreći s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je u osam nesreća nastala samo materijalna šteta. U prometnoj nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja i još uvijek nije pronađen. U po jednoj prometnoj nesreći na području Siska i Novske kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,21 i 1,5 promila.

Stranica