Dnevni događaji – sažetak

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji. Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po četiri na području Kutine i Gline, tri na području Petrinje te po jedno na području Sunje i Novske. Zabilježene su po četiri krađe i oštećenja tuđe stvari, po dvije prijetnje, utaje i tjelesne ozljede te po jedna teška krađa, prijevara, nasilje u obitelji i neizvršavanje sudske odluke. 
 
Zabilježeno je sedam narušavanja javnog reda i mira za koja je prijavljeno 12 počinitelja. Četiri narušavanja zabilježena su na području Siska, dva na području Kutine i jedno na području Novske. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom, fizičkim sukobom i naročito drskim i nepristojnim ponašanjem.
 
Dogodilo se 18 prometnih nesreće, osam na području Siska, šest na području Kutine, tri na području Novske i jedna na području Petrinje. U šest prometnih nesreća s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede i šest osoba lakše, dok je u 12 nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće na području Kutine i u nesreći na području Petrinje vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan naknadno pronađen. U po jednoj nesreći na području Siska i Kutine kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 0,69 i 1,91 promila.

Stranica