​Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji. Šest kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, po dva na području Kutine i Petrinje te po jedno na području Novske i Gline. Zabilježene su po tri teške krađe i krađe, dvije tjelesne ozljede te po jedna utaja, krivotvorenje isprava, ovjeravanje neistinitog sadržaja i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Na području Siska, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje su prijavljena dva počinitelja.

Na prometnicama se dogodilo 13 prometnih nesreće, šest na području Siska, tri na području Kutine, dvije na području Petrinje te po jedna na području Hrvatske Kostajnice i Dvora. U dvije nesreće s ozlijeđenima, jedna je osoba teže ozlijeđena, a četiri lakše, dok je u 11 nesreća nastala samo materijalna šteta. U po jednoj nesreći na području Siska i Kutine vozači su pobjegli s mjesta događaja i još nisu pronađeni. U prometnoj nesreći na području Kutine kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,48 promila.

Stranica