Dnevni događaji – sažetak

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Osam kaznenih djela počinjeno je na području Siska te po jedno na području Kutine, Novske i Petrinje. Zabilježene su četiri krađe te po jedna računalna prijevara, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, tjelesna ozljeda, prijetnja, oštećenje tuđe stvari, prijevara i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.   
 
Po jedno narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je na području Petrinje i Novske za koja su prijavljena dva počinitelja. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom.
 
Dogodilo se devet prometnih nesreće, četiri na području Kutine, tri na području Siska te po jedna na području Novske i Dvora. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede i tri osobe lakše, dok je u sedam nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj prometnoj nesreći na području Kutine vozač je pobjegao s mjesta događaja i ubrzo je pronađen. U po jednoj nesreći na području Kutine i Siska kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,47 i 1,34 promila.

Stranica