Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela zabilježena su na području Siska te po jedno na području Petrinje i Novske. Počinjene su dvije krađe te po jedna povreda djetetovih prava, neprovođenje odluke za zaštitu dobrobiti djeteta i drugih ranjivih skupina ili postupanje protivno pravilima struke, zlouporaba položaja i ovlasti i oštećenje tuđe stvari.
 
Dogodile su se četiri prometne nesreće, dvije na području Siska te po jedna na području Petrinje i Gline. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta.

Na području naše Policijske uprave, prijavljeno je 13 požara na otvorenim prostorima i to sedam na području Siska, tri na području Petrinje te po jedan na području Kutine, Novske i Sunje. Požari su izbili kao posljedica nekontroliranog spaljivanja trave, niskog raslinja i korova te u njima nije nastala materijalna šteta.

Stranica