Dnevni događaji – sažetak

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, dva na području Sunje te po jedno na području Kutine, Novske i Gvozda. Zabilježene su četiri krađe, po dvije prijetnje i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu te po jedna povreda djetetovih prava, neprovođenje odluke za zaštitu dobrobiti djeteta i drugih ranjivih skupina i tjelesna ozljeda.
 
Na području Kutine, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanja javnog reda i mira za koje su prijavljena dva počinitelja. 
 
Dogodilo se 13 prometnih nesreća, šest na području Kutine, pet na području Siska i dvije na području Petrinje. U tri prometne nesreće s ozlijeđenima, dvije osobe su teže ozlijeđene, a dvije osobe lakše, dok je u deset nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće na području Siska vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan naknadno pronađen.

Stranica