Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji. Dva kaznena djela zabilježena su na području Petrinje te po jedno na području Novske, Gvozda, Gline i Sunje. Počinjena su dva oštećenja tuđe stvari te po jedna teška krađa, krađa, povreda dužnosti uzdržavanja i računalna prijevara.
 
Na području Petrinje, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje su prijavljena tri počinitelja. 
 
Dogodilo se pet prometnih nesreća, tri na području Siska te po jedna na području Kutine i Hrvatske Kostajnice. U jednoj nesreći s ozlijeđenima, jedna osoba je lakše ozlijeđena, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće na području Siska vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan naknadno pronađen.
  
Građanin je u utorak, 3. svibnja, u voćnjaku na području grada Novske pronašao ručnu bombu koju je s mjesta pronalaska izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Stranica