Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska počinjena su četiri kaznena djela te po jedno na području Novske i Petrinje. Zabilježene su tri teške krađe te po jedna teška tjelesna ozljeda, tjelesna ozljeda i prijetnja.
 
Na prometnicama se dogodilo sedam prometnih nesreća, četiri na području Siska te po jedna na području Kutine, Gline i Dvora. U dvije nesreće s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a jedna osoba lakše, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U nesreći na području Kutine vozač je bio pod utjecajem alkohola od 0,77 promila. U četiri prometne nesreće i to u tri na području Siska i jednoj na području Gline, vozači su pobjegli s mjesta događaja, od kojih su dva naknadno pronađena, a za drugima se još uvijek traga.
  
Građanin je policiji u Kutini dragovoljno predao zračnu pušku. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava, ovaj građanin neće snositi sankcije.

Stranica