Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska počinjena su četiri kaznena djela, dva na području Kutine i jedno na području Sunje.  
 
Na području Gline, vikom i galamom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, za koje je prijavljeno dva počinitelja.
 
Dogodilo se šest prometnih nesreća, tri na području Siska te po jedna na području Kutine, Petrinje i Gline. U jednoj prometnoj nesreći s poginulima, jedna osoba je smrtno stradala. U dvije nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba je teško, a jedna osoba lakše ozlijeđena, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen. U jednoj nesreći na području Siska vozač je bio pod utjecajem alkohola od 0,74 promila.
 
 
Građanin je policiji u Novskoj dragovoljno predao dvije granate protuavionskog topa i zračnu pušku. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava, ovaj građanin neće snositi sankcije.

Stranica