Dnevni događaji – sažetak

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 19 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska počinjeno je sedam kaznenih djela, šest na području Kutine, tri na području Novske, dva na području Hrvatske Kostajnice i jedno na području Gline. Zabilježeno je šest prijetnji, četiri krađe, po dva oštećenja tuđe stvari i teške tjelesne ozljede u pokušaju te po jedna tjelesna ozljeda, nasilje u obitelji, nametljivo ponašanje, nedozvoljena trgovina i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
 
Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, dva na području Gline i jedno na području Petrinje, u kojima su sudjelovala tri počinitelja. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom te fizičkim sukobom.  
 
Dogodilo se 14 prometnih nesreća, pet na području Siska, četiri na području Kutine, tri na području Novske i dvije na području Hrvatske Kostajnice. U dvije nesreće s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a tri osobe lakše, dok je u 12 nesreća nastala samo materijalna šteta. U prometnoj nesreći na području Novske vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1.98 promila, dok je vozaču na sisačkom području utvrđena alkoholiziranost od 1.54 promila. U jednoj prometnoj nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja i za njim se još uvijek traga.

Stranica