​Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Po pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska i Petrinje, tri na području Kutine, dva na području Novske te po jedno na području Gline i Hrvatske Kostajnice. Zabilježeno je šest prijetnji, četiri izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dvije teške krađe od kojih jedna u pokušaju te po jedna krađa, nasilje u obitelji, oštećenje tuđe stvari, teška tjelesna ozljeda i nametljivo ponašanje.
 
Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira za koja je prijavljeno šest počinitelja. Po jedno narušavanje zabilježeno je na području Siska, Novske i Hrvatske Kostajnice. U dva slučaja prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom i u jednom slučaju vikom i galamom.  
 
Na prometnicama se dogodilo 17 prometnih nesreća, šest na području Kutine, četiri na području Petrinje, tri na području Siska, dvije na području Gvozda te po jedna na području Sunje i Dvora. U šest nesreća s ozlijeđenima, četiri su osobe (od kojih jedan biciklist) zadobile teške tjelesne ozljede i pet osoba lakše, dok je u 11 nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije nesreće na području Siska te u po jednoj nesreći na području Gvozda i Sunje vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih su dvoje naknadno pronađeni.U nesreći na području Gvozda i u nesreći na području Sunje kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,24 i 1,18 promila.

Stranica