Dnevni događaji – sažetak

Tijekom produženog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 18 kaznenih djela od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji. Sedam kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, po tri na području Kutine i Sunje, dva na području Dvora te po jedno na području Petrinje, Novske i Gline. Počinjeno je osam krađa, po dvije teške krađe, tjelesne ozljede i nasilja u obitelji te po jedna prijetnja, utaja, oštećenje tuđe stvari i uništenje ili oštećenje javnih naprava.
 
Na području Kutine, vikom i galamom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.
 
Na prometnicama se dogodilo 17 prometnih nesreća, po pet na području Siska i Kutine, po dvije na području Gvozda i Sunje te po jedna na području Novske, Petrinje i Hrvatske Kostajnice. U šest nesreća s ozlijeđenima, devet je osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede, dok je u 11 nesreća nastala samo materijalna šteta. U tri prometne nesreće na području Siska vozači su pobjegli s mjesta događaja, od kojih je jedan naknadno pronađen. Također je u po jednoj nesreći na području Gvozda, Sunje i Hrvatske Kostajnice kod vozača utvrđena alkoholiziranost, a najveća je iznosila 2,05 promila.
 

Stranica