Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog produženog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 24 kaznena djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji. Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Novske, šest na području Kutine, pet na području Petrinje, tri na području Siska te po jedno na području Sunje, Gline i Hrvatske Kostajnice. Zabilježeno je sedam krađa, pet prijetnji, tri oštećenja tuđe stvari, po dvije nedozvoljene trgovine i prijevare te po jedna tjelesna ozljeda, nametljivo ponašanje, teška krađa, nasilje u obitelji i protupravna naplata u pokušaju.
 
Na području Petrinje zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira za koja je prijavljeno pet počinitelja. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom te fizičkim sukobom.
 
Dogodilo se 17 prometnih nesreća, sedam na području Kutine, četiri na području Siska, tri na području Petrinje, dvije na području Hrvatske Kostajnice i jedna na području Gline. U pet prometnih nesreća s ozlijeđenima jedna osoba je teže ozlijeđena, a osam osoba lakše, dok je u 12 nesreća nastala samo materijalna šteta. U pet prometnih nesreća vozači su bili pod utjecajem alkohola u koncentracijama između 1,37 i 2,05 promila. U nesreći na području Hrvatske Kostajnice vozač je pobjegao s mjesta događaja i za njim se još uvijek traga.

Stranica