Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela zabilježena su na području Siska, po tri na području Kutine i Petrinje, dva na području Hrvatske Kostajnice i jedno na području Novske. Počinjene su četiri krađe, tri teške krađe te po jedna tjelesna ozljeda, oštećenje tuđe stvari, nasilje u obitelji, prijetnja, skidanje i povreda službenog pečata i krivotvorenje isprave.   
 
Na području Siska, vikom i galamom i vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelja.    
 
Dogodilo se sedam prometnih nesreća, četiri na području Kutine i tri na području Siska. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće na području Kutine vozači su pobjegli s mjesta događaja i za njima se još uvijek traga. U jednoj prometnoj nesreći na području Siska kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 2 promila.

Stranica