Dnevni događaji – sažetak

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Osam kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, četiri na području Kutine i dva na području Novske. Počinjene su tri prijetnje, po dvije krađe i oštećenja tuđe stvari te po jedno ubijanje ili mučenje životinja, nametljivo ponašanje, tjelesna ozljeda, nasilje u obitelji, uvreda, iznuda i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.
 
Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena četiri počinitelja. Dva prekršaja zabilježena su na području Siska i jedno na području Kutine. Prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom i vrijeđanjem ili omalovažavanjem moralnih osjećaja građana.
 
Dogodilo se 12 prometnih nesreća, šest na području Siska, dvije na području Kutine te po jedna na području Novske, Petrinje, Sunje i Gline. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede i dvije osobe lakše, dok je u deset nesreća nastala samo materijalna šteta. U prometnoj nesreći na području Gline vozač je pobjegao s mjesta događaja te je ubrzo pronađen, a kod njega je utvrđena alkoholiziranost od 1,94 promila.

Stranica