Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 12 kaznenih djela od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji. Po pet kaznenih djela zabilježeno je na području Kutine i Siska te po jedno na području Novske i Petrinje. Počinjene su četiri krađe, dvije teške krađe te po jedno oštećenje tuđe stvari, povreda djetetovih prava, nedozvoljena trgovina, tjelesna ozljeda, teška tjelesna ozljeda u pokušaju i neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
 
Jedno narušavanje javnog reda i mira počinjeno fizičkim sukobom zabilježeno je na području Kutine, za koje je prijavljeno osam počinitelja.
 
Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća, pet na području Siska, tri na području Kutine te po jedna na području Novske i Gline. U jednoj nesreći s ozlijeđenima, dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, dok je u devet nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće na području Siska vozači su pobjegli s mjesta događaja i do sada je jedan pronađen. U po prometnoj nesreći na području Siska i Kutine vozači su bili pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0,69 i 1,62 promila.  

Stranica