Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježena su 22 kaznena djela od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji. Po pet kaznenih djela zabilježeno je na području Kutine, Petrinje i Gvozda, četiri na području Siska, dva na području Novske i jedno na području Gline. Počinjeno je sedam krađa, po tri prijetnje i oštećenja tuđe stvari, po dva nasilja u obitelji i nametljivo ponašanje te po jedna teška krađa, teška tjelesna ozljeda u pokušaju, povreda djetetovih prava, tjelesna ozljeda i nedozvoljena trgovina.      
 
Po jedno narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je na području Siska i Gline za koja su prijavljena četiri počinitelja. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom i fizičkim sukobom.  
 
Na prometnicama se dogodilo 15 prometnih nesreća, četiri na području Siska, po tri na području Kutine, Novske i Petrinje te po jedna na području Sunje i Hrvatske Kostajnice. U tri nesreće s ozlijeđenima, pet je osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede, dok je u 12 nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće na području Kutine i u jednoj na području Petrinje vozači su pobjegli s mjesta događaja i do sada je dvoje pronađeno.

Stranica