Edukacija učenika 4. razreda Osnovne škole Davorina Trstenjaka iz Hrvatske Kostajnice

  • Slika
  • Slika
  • Slika
Foto:  PGP Hrvatska Kostajnica 

Nastavno na Plan aktivnosti po liniji prevencije za 2019. godinu, Postaja granične policije Hrvatska Kostajnica je kroz strategiju „Policija u zajednici“ i rad kontakt policajca Perice Markana, u srijedu, 3. travnja u prijepodnevnim satima provela edukativnu prezentaciju učenicima četvrtog razreda Osnovne škole Davorina Trstenjaka iz Hrvatske Kostajnice, na kojoj su sudjelovala dva razreda sa 22 učenika.
Prezentacija je provedena u prostorijama policijske postaje, gdje su učenici srdačno dočekani te ih je kontakt policajac proveo po postaji, upoznao s radom policije te s njima održao interaktivnu radionicu.
Sa prezentacijom „Mogu ako hoću“–MAH-1, obradili su teme od upoznavanja kontakt policajca, policijskih zadaća do učenja o važnosti prevencije od alkoholizma, droga, duhana, nasilja, vandalizma i drugih oblika rizičnog ponašanja.
Na kraju ovog ugodnog druženja učenici su s kontakt policajcem porazgovarali o njima zanimljivim temama, postavljajući pitanja i iznoseći razmišljanja o održanoj prezentaciji.

Stranica