​I ovog vikenda zaustavljeni alkoholizirani vozači

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/OZNAKE_policija/Policija natpis.jpg
Foto: ilustracija

U petak, 7. srpnja oko 20 sati, na autocesti A3 kod Novske, policijski su službenici zaustavili 47-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,65 promila upravljao automobilom novogradiških registracija. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenog prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Idućeg dana, 8. srpnja, pola sata poslije ponoći, u mjestu Majur, zaustavljen je 59-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,31 promila upravljao automobilom zadarskih registracija. Do otriježnjenja je smješten u posebnu prostoriju nadležne policije postaje, a zbog počinjenog prekršaja protiv njega bit će podnijet prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 16.45 sati, u Osječkoj ulici u Novskoj, zaustavljen je automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,79 promila upravljao 21-godišnjak.

U nedjelju, 9. srpnja oko pola sata poslije ponoći, automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,55 promila u mjestu Vrginmost, upravljao je 38-godišnjak.

Pola sata kasnije, u Vrginmostu je zaustavljen i 34-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Zbog počinjenih prekršaja protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Stranica