Kazneno prijavljen zbog tri provale

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Provalnik2.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Glina su provedenim kriminalističkim istraživanjima nad 33-godišnjim muškarcem s područja Krašića utvrdili da je on tijekom noći, 26./27. srpnja provalio u ugostiteljski objekt u Zagrebačkoj ulici u Glini u

Policijski službenici Policijske postaje Glina su provedenim kriminalističkim istraživanjima nad 33-godišnjim muškarcem s područja Krašića utvrdili da je on tijekom noći, 26./27. srpnja provalio u ugostiteljski objekt u Zagrebačkoj ulici u Glini u kojem je nasilno otvorio ladicu registar blagajne i tri poker aparata te ukrao novac.

Nadalje, utvrđeno je da je također u Glini u noći, 25./26. kolovoza u Vukovarskoj ulici provalio u trgovinu 50-godišnjeg vlasnika i iz kase ukrao novac, dok je 11./12. studenog u Ulici kneza Branimira nasilno ušao u trgovinu mješovitom robom gdje je ukrao cigarete i također novac.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovim teškim krađama iznosi oko 15 500 kuna, a nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja 33-godišnjak je kazneno prijavljen.



Stranica