Krađe drva

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Dvor su utvrdili da su dvojica muškaraca s područja Dvora, stara 24 i 49 godina, od 1. do. 22. studenog u šumi u mjestu Šegestin, općina Dvor, posjekli

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Dvor su utvrdili da su dvojica muškaraca s područja Dvora, stara 24 i 49 godina, od 1. do. 22. studenog u šumi u mjestu Šegestin, općina Dvor, posjekli i ukrali 12 stabala smreke. Daljnjim istraživanjem je utvrđeno da je u istoj šumi u Šegestinu od 1. do. 5. studenog 57-godišnji mještanin posjekao i ukrao četiri stabla smreke. Ovim šumskim krađama Šumarija Dvor je oštećena za oko tisuću kuna,  a od osumnjičenih, koji su kazneno prijavljeni, ukradena drva su oduzeta i vraćena odgovornoj osobi šumarije.  

Krađa drva zabilježena je i u mjestu Brestača, grad Novska, gdje je nepoznati počinitelj na polju ukrao oko 20 prostornih metara izrezanih drva. Od oštećenog 55-godišnjeg mještanina, koji štetu procjenjuje na oko 4 tisuće kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe.



Stranica