Krađe prijavljene policiji proteklog vikenda

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Pol.jpg

U kaznenim djelima krađe, koje su proteklog vikenda prijavljene policiji, a počinili su ih nepoznati počinitelji, iz nenastanjene kuće u Ulici Davorina Trstenjaka u Hrvatskoj Kostajnici ukraden su tepisi, zavjese, stol i razni aparati, dok je u Gornjem Selu u Osekovu,  

U kaznenim djelima krađe, koje su proteklog vikenda prijavljene policiji, a počinili su ih nepoznati počinitelji, iz nenastanjene kuće u Ulici Davorina Trstenjaka u Hrvatskoj Kostajnici ukradeni su tepisi, zavjese, stol i razni aparati, dok je u Gornjem Selu u Osekovu, općina Popovača, iz rezervoara nezaključanog traktora ukradeno nekoliko litara goriva.

Na području Popovače i u Petrinji ukradeni su bicikli, a iz hodnika stambene zgrade u Sisku ukradena je tegla s cvijećem.

Iz stana u Cesarčevoj ulici u Sisku ukradeno je nekoliko stotina kuna, dok je iz nezaključanog automobila u mjestu Moštanica, grad Petrinja, ukraden player.

U sisačkom trgovačkom centru u Zagrebačkoj ulici dvije su djevojke ukrale razne prehrambene artikle i predmete, a prehrambene artikle je ukrala i 69-godišnja žena u trgovini u Cvetkovićevoj ulici u Sisku. 



Stranica