Krađe prijavljene proteklog vikenda

U proteklih desetak dana u Ulici Hrvatskog proljeća u Glini, nepoznati počinitelj je iz u dvorištu parkiranog teretnog automobila ukrao akumulator i oko stotinu litara goriva.

U proteklih desetak dana u Ulici Hrvatskog proljeća u Glini, nepoznati počinitelj je, iz u dvorištu parkiranog teretnog automobila, ukrao akumulator i oko stotinu litara goriva.  

U ostalim krađama koje su proteklog vikenda prijavljene policiji, a počinili su ih nepoznati počinitelji, sa stola u ugostiteljskim objektu u Zagrebačkoj ulici u Novskoj ukraden je mobitel, dok je u Matoševoj ulici u Sisku iz parkiranog i otključanog automobila ukraden radio CD. Iz jedne nezaključane šupe u Radićevoj ulici u Sunji ukradena je motorna kosilica, dok je iz druge šupe ukraden bicikl, a iz također otvorene šupe u Adžijinoj ulici u Sisku motorna pila. Dva bicikla ukradena su iz dvorišta u Selišću Sunjskom. Registracijske pločice su ukradene s parkiranog osobnog automobila u Banovoj Jarugi, dok je ispred kuće u Krležinoj ulici u Petrinji ukradena plastična kanta za smeće. 



Stranica