Na utrci “Holjevka“ policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke ostvarili iznimne rezultate

Slika /PU_SiM/ijp holjevka.jpg
Foto: PU sisačko-moslavačka

Zagrebački atletski savez i Atletski klub Sljeme u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova - Zakladom policijske solidarnosti organizirali su osmu po redu cestovnu atletsku utrku Holjevka.

Utrka je održana u Zagrebu 5. ožujka 2023. godine sa startom na Mostu slobode, a ciljem na Bundeku.

Sudjelovanje je omogućeno na dvije dionice utrke duljine 5 km i 10 km. Utrka od 5 km vodila se kao Prvenstvo Hrvatske za djelatnike Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Među brojnim trkačima, natjecali su se policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke, a svi su otrčali utrku na 5 kilometara.

U pojedinačnim kategorijama MUP-a, policijska službenica Martina Radman je osvojila izvrsno 2. mjesto, dok je Nela Marušić osvojila 3. mjesto.

Interventni policajci naše Policijske uprave su također u pojedinačnim kategorijama MUP-a ostvarili dobre rezultate, a najbolji među njima na odličnom 6. mjestu bio je Igor Radošević, potom Boris Brkanac na 12. mjestu, Stevo Turek na 17. mjestu i Josip Kuprešak na 20. mjestu.  

Čestitamo svim sudionicima, a posebno policijskim službenicima naše Policijske uprave na izvrsnim rezultatima u sportskim natjecanjima.

Stranica