Narušavajući javni red i mir teško ozlijeđen

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/shaka.jpg

Jučer, 6. veljače oko 20 sati u ugostiteljskom objektu u Ulici Marijana Celjaka u mjestu Strelečko, općina Martinska Ves, pod vidnim utjecajem alkohola vičući i međusobno se vrijeđajući sukobili su se 35-godišnjak s područja Siska i 43-godišnji Siščanin

Jučer, 6. veljače oko 20 sati u ugostiteljskom objektu u Ulici Marijana Celjaka u mjestu Strelečko, općina Martinska Ves, pod vidnim utjecajem alkohola vičući i međusobno se vrijeđajući sukobili su se 35-godišnjak s područja Siska i 43-godišnji Siščanin.

U jednom trenutku 43-godišnjak je šakom nekoliko puta udario 35-godišnjaka u glavu i lice, nanijevši mu teške tjelesne ozljede, koje su mu kao takve okvalificirane u sisačkoj Općoj bolnici.

Alkotestiranjem 43-godišnjaka utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola od 1,06 promila te je zadržan u policijskoj postaji, dok 35-godišnjaka zbog zadobivenih povreda nije bilo moguće alkotestirati.

Obojica su prekršajno prijavljeni zbog narušavanja javnog reda i mira dok je 43-godišnjak i kazneno prijavljen zbog teške tjelesne ozljede



Stranica