Od trojice ozlijeđenih biciklista jedan zadobio ozljede opasne za život

Slika PU_SiM/vijesti/2010/biciklpao.jpg

Jučer, 15. rujna oko 13.30 sati u Galdovačkoj ulici u Sisku 43-godišnji Siščanin upravljao je biciklom biciklističkom stazom na južnom nogostupu te uslijed neprilagođene brzine tijelom udario u metalni rasvjetni stup na nogostupu, a potom pao na prometnu traku. Zbog zadobivenih ozljeda vozilom Hitne medicinske pomoći je prevezen u sisačku bolnicu gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život.

Foto: Ilustracija

U subotu, 14. rujna oko 4.10 sati u Ulici Matice hrvatske u Matijevićima, općina Dvor, 21-godišnji mladić iz Dvora je pod utjecajem alkohola od 1,40 promila upravljao biciklom. Izgubivši ravnotežu pao je na desni rub kolnika (ivičnjak) i lakše se ozlijedio.  

U Gornjem Krivaju u Voloderu, grad Popovača, istog je dana oko 23.05 sati 45-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola od 2,27 promila i bez reflektirajućeg prsluka upravljao tehnički neispravnim biciklom. U padu s bicikla na kolnik i on je lakše je ozlijeđen.

Jučer, 15. rujna oko 13.30 sati u Galdovačkoj ulici u Sisku 43-godišnji Siščanin upravljao je biciklom biciklističkom stazom na južnom nogostupu te uslijed neprilagođene brzine tijelom udario u metalni rasvjetni stup na nogostupu, a potom pao na prometnu traku. Zbog zadobivenih ozljeda vozilom Hitne medicinske pomoći je prevezen u sisačku bolnicu gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život



Stranica