Ostali događaji – sažetak

JAVNI RED I MIR  Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Novske, Petrinje i Gline, a u njima je sudjelovalo šest počinitelja, od kojih tri pod utjecajem alkohola. U jednom događaju javni red i mir je narušen vikom i galamom, u jednom događaju je uslijedio i fizički sukob, a u jednom događaju omalovažavanjem moralnih osjećaja građana na javnom mjestu. Zbog opasnosti   

Pregled ostalih događaja tijekom proteklog vikenda.

 

JAVNI RED I MIR  

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Novske, Petrinje i Gline, a u njima je sudjelovalo šest počinitelja, od kojih tri pod utjecajem alkohola. 

U jednom događaju javni red i mir je narušen vikom i galamom, u jednom događaju je uslijedio i fizički sukob, a u jednom događaju omalovažavanjem moralnih osjećaja građana na javnom mjestu.

Zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja tri počinitelja su zadržana u policijskoj postaji.

         

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI  

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Siska i po jedan na području Kutine i Petrinje, a u njima je  sudjelovalo osmero počinitelja, od koji četiri pod utjecajem alkohola.

Dva počinitelja su uhićena i dovedena na prekršajni sud, a jedan je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen na bolničko liječenje.



Stranica